Steun ons en help Nederland vooruit

Sandra Fontein-Hubregtse

Fractievoorzitter D66 Schouwen-Duiveland

Zierikzee

Sandra Fontein-Hubregtse, lijsttrekker D66 Schouwen-Duiveland.

“Mijn naam is Sandra Fontein-Hubregtse, sinds mijn 10e jaar woon ik met veel genoegen in Zierikzee. Samen met mijn man Rudolf en hond Meissie geniet ik elke dag van de mooie omgeving op Schouwen-Duiveland. Ik zie het als een uitdaging om ons eiland met deze tijd mee te laten gaan en daarbij de schoonheid te behouden.

Mijn werk in de zorg heeft me geleerd dat mensen met wat geduld en een zetje in de goede richting vaak meer kunnen dan ze ooit gedacht hadden. Niet in problemen denken maar juist in oplossingen is daarbij mijn insteek.
Naast mijn werk in de zorg ben ik ook mantelzorger en mentor van mijn (stief)zoon Serge Vogelenzang, tot zijn ongeval was hij raadslid voor D66. Net als hij ben ik al jaren lid van D66 en sinds afgelopen jaar ook nauw betrokken bij de lokale politiek.

Mijn betrokkenheid is getriggerd door raadsbesluiten van de laatste jaren, die ondanks enorm protest, toch doorgedrukt zijn. De lokale politiek lijkt niet zo best te luisteren naar de inwoners van dit eiland en zijn eigen gang te gaan. Als D66 hier genoeg stemmen krijgt, kunnen we dat veranderen! Ik wil eraan bijdragen dat inwoners meer invloed krijgen op de inrichting van hun omgeving. Dat vraagt een nieuwe houding van de overheid. Die moet inwoners niet meer opschepen met plannen, maar veel meer gaan luisteren en meedenken. Dat is wat ik ook als raadslid wil doen. Wat mij betreft is dat namelijk de basis van de rol van volksvertegenwoordiger. Samen maken we er een bruisend, sociaal en prachtig eiland van!”

Samen maken we er een bruisend, sociaal en prachtig eiland van!