Steun ons en help Nederland vooruit

Sylvia Serry

Burger Commissielid Openbare Ruimte

Kerkwerve

Mijn naam is Sylvia Serry,

Ik ben 53 jaar en woon in Kerkwerve.

Ik werk als administratief medewerkster bij de gemeente Middelburg. Ook heb ik me de afgelopen jaren met veel plezier ingezet als sportmasseur bij diverse voetbalverenigingen in Zeeland. De laatste 2 seizoenen was dit bij DFS/ de Westhoek in Burgh-Haamstede.

Ongeveer 37 jaar geleden kwam ik voor het eerst op Schouwen-Duiveland als toerist. In 1999 besloot ik samen met mijn man het leven in de stad in te ruilen voor de rust en ruimte van Schouwen-Duiveland. Nog steeds besef ik dagelijks wat de waarde is van deze rust en ruimte en geniet hiervan. Sinds een jaar of 5 ben ik me meer gaan verdiepen in de lokale politiek en lid geworden van D66.

D66 streeft naar een duurzame en harmonieuze samenleving. Willen wij in de toekomst een groot vakantiepark zijn, of voelen zowel de inwoner van Schouwen-Duiveland als de toerist zich thuis op een plek waar met zorg is omgegaan met het landschap.

Keuzes moeten worden gemaakt, door goed te luisteren naar de mening van de burger en uit te leggen waarom er een bepaalde keuze wordt gemaakt wordt het vertrouwen in de politiek versterkt.